Als loopbaancoach sta ik open voor jouw loopbaanvraag. In je loopbaan kun je tegen verschillende vragen aanlopen; hoe houd ik op deze wijze vol tot mijn pensioen? Ik wil ander werk, maar ik weet niet goed wat. Ik kan en wil meer, maar hoe maak ik dat duidelijk bij mijn werkgever? Het lukt mij niet om goed onder woorden te brengen waar ik nu eigenlijk goed in ben. Ik wil plezier hebben en houden in mijn werk; hoe vind ik dat plezier weer terug? Mijn werk kan ik niet loslaten; hoe zorg ik toch voor een goede balans? Ik wil / moet solliciteren naar een andere baan, maar hoe gaat dat in deze tijd?

Bij Buro Balance biedt zowel individuele coaching aan als workshops. Individuele coaching bestaat uit een aantal sessies en opdrachten om te maken. Onderdeel van individuele coaching kan een Persoonlijke Profiel Analyse zijn; een assessment om jouw persoonlijkheid, je werkvoorkeuren, communicatiestijl enz in beeld te brengen. Het rapport wordt afgestemd op jouw vraag en behoefte.

Voor jou als werknemer

Voor meer informatie en/of een telefonische kennismaking kun je mailen  naar lisette@burobalance.org, het contactformulier invullen of door te bellen naar 06- 1188 5839.

Het ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid heeft een tijdelijke subsidieregeling ingesteld voor alle werkenden en werkzoekenden om een loopbaanadviestraject te kunnen volgen. Met behulp van de subsidie, kun je bij mij kosteloos een ontwikkeltraject volgen.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, geeft het traject je inzicht in jouw kansen op de arbeidsmarkt, ondersteunt je bij het kiezen van (bij)scholing en praktische tips en informatie bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.

Hoe ziet het adviestraject eruit?

We starten met een telefonische kennismaking. We bespreken dan jouw situatie en waarin je ondersteuning nodig hebt. Vervolgens kan ik, met de door jou aangeleverde gegevens, je aanmelden voor het traject. Een arbeidsmarktscan maakt deel uit van het traject. Deze scan maakt inzichtelijk welke arbeidsmarktkansen er zijn met jouw ervaring en ontwikkelmogelijkheden of wensen.

We hebben gedurende het traject 4 gesprekken van elk een uur. We bespreken onder meer de resultaten van de arbeidsmarktscan maar ook de resultaten van andere opdrachten die je maakt gedurende het traject. De inhoud van het traject is altijd maatwerk en de opdrachten die je meekrijgt zijn dus altijd afgestemd op jouw vraag en behoefte.

Het resultaat na afloop is een bruikbaar ontwikkelplan dat meer inzicht geeft in jouw mogelijkheden. Alles wat we bespreken tijdens het traject is natuurlijk vertrouwelijk.

Ervaring

De afgelopen twee jaar is er al een vergelijkbaar gesubidieerd traject geweest. Ik heb daar veel ervaring mee. De interesse in dat traject was ook groot. Heb je daarom interesse om dit traject te volgen, wacht dan niet te lang met aanmelden. De regeling loopt uiterlijk tot eind 2020 en er is een beperkte beschikbaarheid. De aanvraag voor de subsidie wordt door mij geregeld.

Persoonlijke Coaching op maat

Voor wie? Voor iedereen die vastloopt op één van de volgende thema’s;

Loopbaanontwikkeling: Persoonlijke ontwikkeling; competenties en functiegerichte ontwikkeling; vitaliteit. Welke volgende stap wil je zetten in je loopbaan? Wat zijn je mogelijkheden en waar liggen kansen? Hoe wordt je effectiever in je functioneren en hoe blijf je je met plezier inzetten?

Balans: balans vinden en behouden, belemmering in de vorm van overtuigingen en normen en waarden omzetten naar positief, ontwikkeling van zelfcompassie.

Wanneer je bij mij komt met een coachingsvraag, sta jij centraal. Het traject is er dan ook altijd op gericht om jouw krachten te ontdekken, versterken en te bewaken. Zodat je ook na afloop van het traject blijvend in staat bent om jouw krachten te benutten.

Resultaat. Het resultaat is natuurlijk afhankelijk van jouw specifieke vraag. Het algemene resultaat is gericht op het versterken van je eigen kracht en het ontdekken en behouden van balans.

Hoe en wat?  Het traject is altijd op maat gemaakt. Na een vrijblijvende kennismaking kun je aangeven of je je coachingstraject bij mij wil starten. Het begint ten slotte met vertrouwen tussen jou en mij. Vervolgens krijg je jouw persoonlijke offerte. Coaching is gelukkig bij veel werkgevers bespreekbaar; zij nemen dan de kosten voor hun rekening. Als particulier zijn deze kosten aftrekbaar bij je aangifte inkomstenbelasting onder opleidingskosten.

Een tool die ingezet kan worden, met name bij een loopbaanvraagstuk, is de Persoonlijke Profiel Analyse.

Loopbaancheck

Voor wie? Voor iedereen die richting zoekt in zijn loopbaan;

Je hebt een specifieke loopbaanvraag:

 • Ik weet niet goed waar mijn persoonlijke kwaliteiten liggen en hoe deze te verwoorden.
 • Ik heb de ambitie om een volgende loopbaanstap te zetten en kan ondersteuning gebruiken waar dat kan zijn.
 • Ik wil meer duidelijkheid hebben wat voor mij een passende werkomgeving is. 
 • Ben ik iemand met leidinggevende capaciteiten en op welk front kan ik mij verder hierin ontwikkelen? 

De Persoonlijke Profiel Analyse is een assessment dat hier, in combinatie met een loopbaangesprek, ondersteuning in biedt. Samen met een aantal aanvullende opdrachten en het gesprek, kun je na de loopbaancheck jouw plan van aanpak opstellen.

Hoe en wat?  We bespreken jouw specifieke vraag tijdens een telefonische intake. Vervolgens krijg je de uitnodiging voor het assessment en de aanvullende opdrachten. We maken de afspraak voor het loopbaangesprek. Dat kan op afstand met behulp van beeldbellen, of face-to-face in het Coachhuis in Utrecht (centrumlocatie, bij het station)

Kosten. De loopbaancheck via beeldbellen kost € 375,- incl. BTW. De loopbaancheck op locatie van het Coachhuis kost € 400,- incl. BTW.

Coaching is gelukkig bij veel werkgevers bespreekbaar; zij nemen dan de kosten voor hun rekening. Als particulier zijn deze kosten aftrekbaar bij je aangifte inkomstenbelasting onder opleidingskosten.

Coaching (startende) ondernemers

Voor wie?

Voor iedereen die overweegt om zelfstandig ondernemer te worden of dat besluit al heeft genomen. Maar ook voor diegenen die al enige tijd ondernemer zijn en vast lopen in hun energieniveau.

Wat en hoe?

Praktische begeleiding, altijd maatwerk. Ik bied:

 • Ondersteuning bij het helder krijgen van je kwaliteiten en mogelijke valkuilen
 • Een kritische blik op hetgeen wat je wilt doen en hoe je dat denkt te bereiken
 • Ondersteuning bij het opstellen van een ondernemersplan
 • Coaching voor jouw specifieke vraag over je energiebalans en werkplezier
 • Ik stimuleer je maar ben ook kritisch als je wellicht op fronten jezelf overschat. Ik ben voor jou in dit traject een pragmatische en positieve coach!

Resultaat en kosten

Het resultaat is dat je de ondersteuning krijgt om te starten als ondernemer en inzicht hebt in je kwaliteiten en valkuilen. Dat kan een assessment zijn om jezelf goed te leren kennen en uiteraard ook een goed ondernemersplan. Omdat het altijd om maatwerk draait, zet ik dat in wat jij nodig hebt!

Een traject voor startende ondernemers bestaat uit de volgende modules;

 1. Wat voor ondernemer wil je zijn? Inzicht in je kwaliteiten. Scherp krijgen wat je wilt gaan doen en hoe je dat denkt te gaan doen. Waar liggen jouw valkuilen en hoe start je bijvoorbeeld vanuit een ww-uitkering. Hoe kun je in deeltijd ondernemen naast je baan.
 2. Het ondernemersplan. Wat ga je doen en in welke markt doe je dat? Wie zijn je concurrenten? Hoe kom je tot een prijs? Wat zijn de financiële aspecten van ondernemen? Hoe vind en benader je jouw klant? En hoe vindt de klant jou? Ik kan je in contact brengen met een accountant die gespecialiseerd is in de administratie voor zzp’ers en kleine ondernemers.

Voor ondernemers die vastlopen.

Meting van waar je nu staat en hoe je daar bent gekomen. Inzicht waar jouw pijn zit en hoe je dit kunt veranderen.

De eerste twee modules zijn te koppelen maar kunnen ook apart worden afgenomen. Per module hebben we 3 coachingsessies van 1,5 uur. Ik start altijd met een intake van een uur. We maken dan kennis en brengen jouw vraag scherp in beeld. De kosten van één module zijn € 695,- excl. BTW. Hierbij is het intakegesprek inbegrepen. Neem je de twee modules in een keer af, dan zijn de kosten € 1.275,- excl. BTW. De sessies vinden plaats bij het Coachhuis.

Het traject voor ondernemers die vastlopen bestaat uit 4 coachsessies. Uiteraard kan dit naar wens worden uitgebreid. De kosten voor een intake en 4 coachsessies zijn € 795,- excl. BTW. De sessies vinden plaats bij het Coachhuis.

Als maatwerk kan een assessment worden toegevoegd. Zonder extra coachsessie zijn de kosten hiervan € 145,- excl. BTW.

Workshop: Solliciteren, zo doe je dat

Voor wie? Voor als je na jaren weer wilt of moet solliciteren. Als je wilt weten wat jouw kansen zijn op de arbeidsmarkt. Voor diegenen die allerlei informatie vinden op internet of in boeken maar er voor zichzelf toch niet helemaal uitkomt.

Hoe vind je tegenwoordig werk? Welke activiteiten moet je ondernemen en hoe ziet een goed cv eruit? Waar vind je die vacatures? En hoe kun je gebruik maken van je netwerk? En dan het sollicitatiegesprek; hoe haal je daar alles uit wat erin zit?

De workshop sollicitatievaardigheden neemt in totaal 3 dagdelen in beslag.

Dagdeel 1; CV en motivatie

Dagdeel 2: Vacatures en het sollicitatiegesprek

Dagdeel 3: LinkedIn en netwerken

De dagen starten om 9.30 uur en eindigen om 12.30 uur.

De kosten zijn in totaal € 325,- inclusief 21% BTW. De workshops gaan door bij minimaal 6 deelnemers.

Individuele ondersteuning is ook mogelijk. Je resultaat is een goed cv, kennis en kunde om vacatures te vinden, je motivatie te schrijven en een goed profiel op LinkedIn. Daarnaast oefenen we aan de hand van een vacature een sollicitatiegesprek. We hebben 2x een gesprek en tijdens een periode van maximaal 3 maanden kun je per mail / telefoon verdere ondersteuning krijgen. Kosten van dit traject zijn € 395,- incl BTW.

Speedcheck CV en LinkedIn

Voor wie?Voor iedereen die zijn cv en LinkedIn profiel wil updaten en wil inzetten voor een volgende loopbaanstap.

Wat en hoe. Na je aanmelding hebben we een telefonische intake. We bespreken je huidige situatie en welke vragen je hebt met betrekking tot je cv en LinkedInprofiel. Je mailt mij je cv en we maken een connectie voor LinkedIn. Vervolgens hebben we een afspraak waarbij ik je feedback geef op je cv, je voorbeelden van formats geef. En we lopen ter plekke LinkedIn door; niet alleen je profiel maar ik geef je ook uitleg hoe LinkedIn te gebruiken voor je sollicitatie-activiteiten. Je ontvangt een e-book over het gebruik van LinkedIn.

Deze afspraak vindt plaats bij het Coachhuis in Utrecht, zeer centraal gelegen aan de Catharijnesingel. Woon je ergens anders en kun je niet naar Utrecht komen? Bel me over de mogelijkheden om de sessie in jouw buurt te laten plaatsvinden. Of kies voor de feedbackvariant op afstand; je ontvangt per mail mijn feedback en we houden een telefonische bespreking.

Resultaat en kosten. Het resultaat is een passend, eigentijds cv en een sterk LinkedInprofiel. Daarnaast inzicht in hoe jij LinkedIn optimaal kunt gebruiken.

De kosten voor deze speedcheck zijn € 225,- inclusief BTW.

De kosten voor de feedbackvariant op afstand zijn € 125,- inclusief BTW.

Voor jouw organisatie

Workshop Leidinggevenden

Voor wie?

Voor jou als leidinggevende met oog voor jouw organisatie en haar werknemers. Als je in gesprek wilt gaan en blijven met je medewerkers over hun loopbaanwensen en ontwikkelingen.

Wat houdt het in?

Een training van een dagdeel met de volgende onderwerpen;

 • Hoe bied je ondersteuning aan medewerkers met loopbaanwensen / vragen;
 • Welke gespreksvaardigheden gebruik je voor een positieve en efficiënte communicatie;
 • Inzicht in mogelijke belemmeringen van je medewerkers;
 • Inzicht in je mogelijke eigen belemmeringen,

Hoe en waar?

We starten met een telefonische intake. We maken kennis en bespreken je vraagstelling en jouw situatie.

Vervolgens ontvang je ter voorbereiding op de training een aantal opdrachten. Met deels theorie maar vooral ook aandacht voor jouw praktijk, behandelen we de onderwerpen van de training. De training duurt 3 uur en kan inhouse worden gegeven. Is dit niet mogelijk dan wordt het onze locatie in Utrecht of een ruimte van het Coachhuis.

Kosten

De training kan individueel worden gegeven of aan een groep van minimaal 3, maximaal 10 deelnemers.

De kosten bedragen voor een individuele training € 300,- incl. BTW. De kosten voor een groepstraining bedragen € 250,- incl BTW per deelnemer.

Werving en selectie, maar dan anders!

Of je nu doorlopend werft of incidenteel, een goede werving en selectie is belangrijk. Je werknemers maken voor jouw onderneming het verschil. Als je tevreden klanten wilt, kun je ten slotte maar het beste starten met werknemers die met veel plezier aan het werk zijn!

Een goede werving en selectie vraagt in eerste instantie een goed beeld van jouw organisatie. Niet alleen wat je doet maar ook hoe en waarom je dat doet. Dat is de basis. Als je jezelf goed kent, weet je ook wie je wilt binnenhalen. Voor tijdelijk of voor wat langer.

Ik bied ondersteuning bij de werving en selectie. Maar ga wel eerst het gesprek aan over je bedrijf. Afhankelijk van je wensen, kan ik de volledige werving en selectie uit handen nemen of een deel daarvan. Ik zoek daarbij graag de samenwerking op met Luc Verberne van Toff Recruitment (www.toffrecruitment.nl)

Bel of mail mij vandaag nog voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking!

Workshop voor teamontwikkeling

In de workshop voor teamontwikkeling staat centraal dat een ieder die positie moet kunnen innemen dat men elkaar versterkt. Dat betekent dat ik niet een functieprofiel leidend laat zijn maar de kwaliteiten van de individuele medewerker. Door uit te gaan van persoonlijke kwaliteiten worden behoeften van de teamleden vervuld. Het resultaat is een verbeterde samenwerking, meer bevlogenheid en een hogere productiviteit.

De workshop kan zowel in-house als op een locatie in Utrecht worden gegeven.