De Week van de loopbaan start maandag 17 september as. Een week lang kun je contact opnemen voor een gratis en vrijblijvend advies over jouw loopbaanvraag. En dit is voor zowel werknemers als werkgevers.

Waarom aandacht voor je loopbaan?
Uit verschillende onderzoeken blijkt dat veel werknemers op enig moment in hun loopbaan tegen een loopbaanvraag oplopen. Dat kan zijn omdat je een burn-out hebt, met ontslag geconfronteerd wordt of iets heel anders wilt, maar niet goed weet wat. De drempel om daar vrij uit over te praten is soms nog hoog. Je vindt bijvoorbeeld dat je daar zelf uit moet kunnen komen. Of je hebt het gevoel de enige te zijn die met vragen kampt waar je niet uit komt. Als loopbaancoach kan ik je hierbij helpen. Met een coaching traject dat pragmatisch is. Met gesprekken en opdrachten om thuis uit te werken. Waarbij je in een korte periode tijd en aandacht geeft aan jouw vraagstuk en je stappen zet naar een oplossing. Ik ben als coach betrokken, enthousiasmerend maar soms ook heel kritisch. Ik luister, stel vragen en laat je nadenken. En wees gerust; je bent zeker niet de enige!

Aandacht voor de inzetbaarheid van jouw werknemers
Ook jij als werkgever weet als geen ander dat jouw bedrijf alleen succesvol kan zijn met de juiste werknemers. Die kwaliteit leveren vanuit kennis en persoonlijkheid. Je werknemers presteren tenslotte optimaal als ze dat kunnen doen waar ze goed in zijn.
En soms komen er vragen op. Haalt die ene medewerker echt alles uit zijn werk? Hoe om te gaan met een medewerker die extra belast is door een verstoorde werk-priv├ębalans. Hoe ondersteun je die medewerker die zich eigenlijk nooit laat horen maar wel hard werkt?
Voor al deze vragen kun je ook bij mij terecht. Ik heb ervaring in het begeleiden van organisaties in veranderingstrajecten. Ik heb ervaring in het adviseren over leiderschap. En tot slot in het opzetten van werving en selectieprocedures om te kiezen voor de best passende nieuwe collega.

Neem gerust contact met mij op als je je herkent in het voorgaande en meer advies wilt.
Bel me op 06-1188 5839 of mail naar lisette@burobalance.org